Tio vänner och vänners vänner samlades Taylors and Jones i Stockholm för att lärs oss lite mer om hur man gör korv. Det gick ganska bra, och här följer bildbeviset.
Sedan tillsätter man kryddor och ströbröd till sitt kött.
Man blandar för hand till man är nöjd. Vi ser An, den mänskliga blandningsmaskinen knåda på.
Sluta knåda när den går ihop såhär.
"Fredrik, man fyller upp sin korvsmet ungefär hit upp".
Att rulla på fjälster... jag ska inte göra någon som helst liknelse här.
Sparka igång maskinen och den matar på.
Matningen kräver full koncentration. Alla som matade blev knäpptysta och fokuserade.
Sedan tar man fram alla sina kunskaper i virkning och flätning, och vips har man en länk korvar. Om det ser så här bra ut, så beror det på att Stefan fuskat: han föddes i Tyskland.
Sedan återstår bara att prova om det blev bra eller inte. Jag tycker vi fick godkänt!
Det var avslappnat och kul, och jag kan rekommendera detta för den matintresserade eller för en enkel företagsaktivitet. Det tar 3 timmar och man kan dricka (BYO) öl under hela aktiviteten. 600 kronor per person och man går hem med ett par kilo korv till motsvarande värde. Dvs, det hela betalar sig självt.